Загинули в один день поблизу Нью Йорку. На Майдані Незалежності провели в останню дорогу двох Героїв - Юрія Лавренчука та Миколу Назарчука. Обидвоє загинули 4 серпня у бою на Донеччині. Павло Невесенко продовжить.

Юрію Лавренчуку було 29, коли він загинув на полі бою. Миколі Назарчуку - 34. Обидвох героїв вшанували на Майдані Незалежності у Рівному.

Юрій Лавренчук народився у Рівному. Навчався у Квасилові, де здобув фах муляра-штукатура. Працював у пекарні, супермаркеті, на меблевому виробництві. Певний час виготовляв меблі у Польщі, але в листопаді минулого року повернувся додому. У лютому цього року Юрія мобілізували до лав ЗСУ. Під час оборонних дій Юрій Лавренчук загинув у районі населеного пункту Нью-Йорк на Донеччині.

Микола Назарчук народився у Рівному. Навчався в одному з коледжів на технолога. Проте працювати за обраною спеціальністю так і не почав. Займався будівництвом. Рідні розповідають, Микола дуже любив готувати їжу. Завжди доводив до завершення справу, за яку брався. Герой не служив в армії, але коли у лютому цього року отримав повістку, відразу пішов у військкомат.

Проводили в останню дорогу наших героїв чимало містян.

Поховали загиблих героїв на кладовищі Нове у Рівному.

Читайте також: Патрульні склали чотири адмінпротоколи на неповнолітнього водія скутера у стані сп`яніння