Спортсмени з 12 областей України змагалися на конях у Рівненській області. На базі кінно-спортивного клубу "Патріот" пройшов "Відкритий кубок з конкуру". Це різновид кінного спорту з подоланням перешкод. Більше дивіться далі у сюжеті.

На Рівненщині пройшов кубок області з конкуру. Це змагання з подолання перешкод верхи на конях. Турнір має статус національного рівня.

Едуард Слободенюк з восьми років займається кінним спортом. Він разом зі збірною України виграв етап кубка Націй в Афінах. На обласних змаганнях зайняв друге місце. Та головне - отримав звання майстра спорту України міжнародного класу.

Ольга Живага раніше проживала в Донецьку. Через війну чотири роки не мала змоги займатися кінним спортом. Та після перерви повернулася до скакунів. Ользі надали звання майстра спорту України. Вона здобула срібло на чемпіонаті України.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль шанувальник кінних змагань. Каже, область стає регіональним центром цього виду спорту.

Участь в змаганнях брали спортсмени з 12 областей України. Першість у турнірі здобув Артем Поліщук з Тернополя. Срібло підняв рівнянин Едуард Слободенюк. Третю сходинку посів Дмитро Іващенко з Харкова.

Владислав Стецюк

Читайте також: Рівненський район: рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві