Після тривалого відрядження бійці корпусу оперативно-рятувальної дії ГУНП долучилися до психологічних заходів з відновлення. Про це розповідають в поліції Рівненської області.

У дружній, комфортній обстановці психологи застосовували стабілізаційні дихальні практики, підтримували колег в розвитку їх сильних сторін, вольової саморегуляції, пошуку внутрішніх джерел і ресурсів.

Фахівці створили всі передумови для можливості просто виговоритися, висловити все, що накопичилося з часом, обговорити те, що насправді турбує.

Розуміючи важливість як фізичного, так і психічного здоров’я поліцейських у нинішніх реаліях життя, та реалізовуючи заходи Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?", поліцейські-психологи Рівненщини щоденно спрямовують зусилля на необхідне ресурсне наповнення своїх колег, розвиток їх стресостійкості після важких подій на службі.

Попри те, що відчуття внутрішнього комфорту - найбільш природній стан людського організму, для більшості спецпризначенців в цей час, це таки велика розкіш, - переконана очільниця служби психологічного забезпечення Світлана Демидова. - Варто піклуватися про себе сьогодні, щоб позбавитися від багатьох проблем у майбутньому.

Читайте також: Сексуальна і трудова експлуатація: що це та як розпізнати