Лікувальний заклад стане частиною Чорнобильської лікарні, яка нині наповнена тільки наполовину. На думку депутатів обласної ради ендокринологічний центр не пристосований для лікування хворих. В ньому бракує спеціалістів вузького профілю. Приміщення застаріле, немає території для прогулянок хворих. Кого це влаштовує а кого ні?

У Рівне нському ендокринологічному центрі щорічно лікується до 30 тисяч хворих. Чиновники запевняють заклад потрібно реорганізувати. Адже останній не має гідних умов для лікування.

Хочуть приєднати диспансер до чорнобильської лікарні.Мовляв остання напівпорожня. Але працівники ендокринологічного центру проти такого об'єднання. Втім лікарі таким обіцянкам не довіряють. Кажуть, обжите робоче місце покидати не хочеться.

Хворі ендокринологічного центру переїздити також не хочуть. Члени комісії рівненської облради до прохань медперсоналу поки недослухаються.

Члени комісії будуть рекомендувати голові обласної ради винести питання на сесію. Останнє слово буде за обласними обранцями.