Новий тренер, нові гравці та нові цілі. Мова йде про рівненський народний клуб "Верес". Минулого сезону червоно-чорні ледь не вилетіли з Української Прем'єр-ліги. Та у стикових матчах змогли залишитись в УПЛ. Після, змінили головного тренера та деяких гравців. Більше знає Владислав Стецюк.

Максим Марусич нещодавно приєднався до народного клубу "Верес". Перейшов з "Інгульця". Каже, адаптація до нової команди пройшла добре, адже нового тренера "Вереса" Сергія Лавриненка знає чудово. Коуч в минулому сезоні тренував його команду.

Максим Марусич грає на позиції форварда. У Вересі таке амплуа мають ще два футболісти - це Микола Гайдучик та Михайло Шестаков.

Головна зміна у "Вересі" - це новий головний тренер, Сергій Лавриненко. В сезоні 22\23 був наставником "Інгульця". Тому і в літнє трансферне вікно до нового клубу підписав трьох гравців, з якими працював у минулій команді. Це форвард Максим Марусич, центральний півзахисник Андрій Кухарук та опорний півзахисник Олександр Кучеренко.

Також у "Вересі" планують підписати двох бразильців. Центрального захисника та опорного півзахисника. Вони поки тренуються з командою та контракти ще не підписані.

Президент НК "Верес" Іван Надєїн каже, намагатимуться в цьому сезоні УПЛ показати набагато кращі результати ніж в минулому.

Тренер "Вереса" Сергій Лавриненко каже, цей сезон буде набагато важчим ніж минулий. Усе через нові команди, що вийшли з Першої ліги до УПЛ і мають хороші бюджети - це "ЛНЗ" і "Полісся".

У літньому трансферному вікні до червоно-чорних також доєднався новий воротар з "Чорноморця" Євген Паст та лівий захисник Євген Шевченко з "Епіцентру". Це ще не остаточні зміни в клубі.

Нагадаємо, у сезоні 22/23 НК "Верес" ледь не вилетів у Першу Лігу. Та у стикових матчах зумів обіграти "Металург" із загальним рахунком 6:2. Новий чемпіонат УПЛ стартує вже 29 липня. У першому матчі рівняни зустрінуться із сусідами з Житомира і водночас новачками УПЛ командою "Полісся". Рівняни гратимуть на домашньому стадіоні "Авангард".

Читайте також: Перша гра з новим тренером: "Верес" здобув перемогу над "Металістом 1925" в контрольному матчі