Довгоочікуваний пішохідний перехід невдовзі може з'явитися у Рівному. Мова йде про ділянку дороги поблизу кільця на вулиці захисників Маріуполя. Відповідну ініціативу, після звернень рівнян, міська влада планує втілити з мережею супермаркетів, яка знаходиться поруч. Скільки коштів витратять та коли мешканці мікрорайону зможуть користуватися усіма зручностями переходу, знає Павло Невесенко.

Рівнянка Тетяна разом з онуком щодня переходить дорогу біля кільця на вулиці Захисників Маріуполя. Пішохідного переходу тут немає. Тому жінка, як і багато інших рівнян наражає себе на небезпеку.

Тетяна зізнається, не усі водії пропускають через дорогу, відтак доводиться чекати чимало часу.

Через звернення громадян міська влада вирішила облаштувати на цій небезпечній ділянці пішохідний перехід. Долучитися до фінансування проєкту планує і мережа супермаркетів, яка знаходиться поруч. На все витратять близько 900 тисяч гривень.

На даному відрізку буде не лише пішохідний перехід, а й паркан, тактильна плитка та вуличне освітлення. Мережа супермаркетів вперше разом з владою нашої тергромади співфінансує подібні проєкти.

Потому міська влада планує зробити такі ж переходи і з інших сторін даного кільця.

Будівельні роботи по облаштуванню переходу розпочнуть наступного тижня. Їх завершать через місяць. Тоді й рівняни зможуть безпечно та комфортно переходити через даний відрізок дороги.

Читайте також: Для учнів Рівненщини закупили 10 нових шкільних автобусів