Рівне попрощалося з 56-річним сержантом Сергієм Онищуком. Герой загинув 12 червня під час ведення наступальних дій на Запоріжжі. Хоч військовим Сергій не був, втім коли почалася повномасштабна війна він записався до лав ЗСУ. У нього залишилося двоє синів, четверо онуків та дружина. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Сергій Онищук народився у Рівному, здобув фах товарознавця у кооперативному коледжі, але своє покликання знайшов у будівництві. Коли розпочалася велика війна допомагав евакуйовувати людей з найгарячіших точок. Потому записався добровольцем у Збройні Сили України.

На захист країни Сергій став у січні 2023-го.

Хоч на рахунку Сергія було не багато завдань, але він був одним із тих, хто перший був готовий іти в бій, розповідають побратими чоловіка. Сергій завжди допомагав людям, був альтруїстом у багатьох питаннях, для інших нічого не шкодував.

Це дуже хороша, порядна сім`я. Ми їм співчуваємо, але люди безсилі. Смерть прийшла і нічого зробити не можна. Хай вони держаться, бережуть дітей, внуків і хай ніколи про нього не забувають. Царство йому небесне. Хай все буде добре, - розповідає знайома Сергія Онищука Світлана.

Найбільшою цінністю життя Сергія були двоє синів та четверо онуків. Дбав про дружину та старенького батька. 12 червня 2023 року під час ведення наступальних дій на Запоріжжі внаслідок артилерійського обстрілу 56-річний сержант Сергій Онищук загинув. Поховали Героя у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: Усіх небайдужих просять підписати петицію про присвоєння звання "Герой України" (посмертно) військовослужбовцю з Рівненщини