У Рівному попрощалися з 36-річним військовим Любомиром Кирильчуком. Чоловік загинув 30 червня на Донеччині. Військовим Любомир не був, але в грудні минулого року став на захист Батьківщини. Воював на самісінькому нулі. Сьогодні з Героєм прощались рівняни.

Отримавши в грудні минулого року повістку став на захист Батьківщини і Любомир Кирильчук.

Використати на практиці усі свої вміння Любомир мав нагоду на самісінькому нулі. Військова справа йому подобалась, розповідають рідні. Він легко все сприймав і виконувати усі поставлені завдання у нього гарно виходило.

Любомир Кирильчук народився у селі Богданівка Рівненського району. Тут закінчив школу. Опісля головним його завданням стала допомога батькам. Він був наймолодшим сином у багатодітній родині. Багато часу присвятив турботі за батьківським домом. Односельчани відгукуються про нього як про добру, чуйну і чутливу до чужих переживань людину.

Одружитися 36-річний військовий не встиг, не лишилося у нього і дітей. Однак про його подвиг пам'ятатимуть місцеві діти, які приїхали у Рівне з прапорами України щоб віддати шану Герою.

Загинув Любомир Кирильчук 30 червня від осколкового поранення, яке отримав під час мінометного обстрілу на Донеччині. Поховали Героя у Рівному на кладовищі “Нове”. В Героя залишилася мати, сестра та старший брат.

Читайте також: У місті Березне відкрили меморіальну дошку захиснику України Богдану Семенчуку