Розміщення реклами на білбордах - своєрідна класика просування товарів та послуг. Такий спосіб також використовується для соціальної реклами, ознайомлення населення з важливою інформацією, благодійністю, тощо. Конструкції для розміщення рекламних плакатів розрізняються за розмірами, формою, та способом подання інформації.

Типи рекламних конструкцій

Найпоширеніша споруда - це білборд, наприклад білборди в Києві найчастіше розміром 3 метра на 6 метрів.

Також існують борди 3х4 метри, 3х12 метрів, та інші. Розташовуються рекламні борди в місцях скупчення людей і на трасах.
 
Сітілайт - це вертикальна рекламна поверхня з підсвіткою, зазвичай розміром 1,2х1,8 метри, розташований у центральних та пішохідних частинах міста.
 
Брендмауер - це найдорожча і найбільша конструкція, на яку кріпиться банер з рекламним зображенням. Розміщується на будівлях.
 
Призма - конструкція дуже схожа на білборд, але замість статичного поля, на яке приклеюється плакат, має вертикальні тригранні елементи, що дозволяє розмістити на одній конструкції одразу три зображення.
 
Скрол - це також аналог класичного білборда, але з можливістю змінювати зображення. Внутрішній механізм змінює рекламні плакати по колу, зупиняючись на кожному на 10-15 секунд.
 
Відео-борд - найсучасніший вид рекламного поверхні. Він може розташовуватись як вздовж проїжджої частини, так і на фасадах будівель. Довжина сюжету частіше 10 секунд з повтором кожні 3-5 хвилин.
 
В чому секрет незгасаючого інтересу до зовнішньої реклами?

Популярність зовнішньої реклами легко пояснити. Це перший спосіб заявити про бізнес, який вигадали ще в стародавні часи. Він дуже міцно тримає позицію лідера серед інших способів привернути увагу, які почали з'являтися останнім часом.

Головними перевагами білбордів є: великій розмір, розташування, кількість охоплених контактів, вартість реклами при безперервній роботі 24/7. Так, це єдиний спосіб рекламування, якій працює цілодобово, його важко ігнорувати і неможливо вимкнути. З такими перевагами важко конкурувати теле-, радіо-, та інтернет-рекламі.
 
Орендувати білборди по всій Україні можна в IDMedia

Рекламна агенція IDMedia займається розміщенням зовнішньої реклами вже більше 10 років. За цей час компанія здобула не тільки колосальний досвід, кредит довіри від клієнтів, а ще багато нагород з щорічних всеукраїнських премій.

Серед них: “Вибір країни”, “Вибір споживача”, “Лідер галузі”, “Ukrainian business award”, та ін. Це дає привід команді агенції не розслаблятися, а навпаки розвивати українську сферу реклами ще більше, підтверджувати свої високі звання і надалі, щоб надавати клієнтам найвищій рівень обслуговування.

 

Звертайтесь до менеджерів  IDMedia, якщо хочете замовити рекламу, яка дійсно буде працювати, яка принесе бажані результати. 

Читайте також: 200 балів з НМТ: 51 випускник рівненських шкіл здобув такий високий результат