У Рівному провели футбольний турнір "Кубок ЗСУ". У змаганнях брали участь держслужбовці, журналісти, ультрас та менеджмент Вересу, команда арбітрів, українські військові та футболісти Рівненщини. Метою турніру було зібрати кошти для 14 окремої механізованої бригади, у якій служить арбітр з Рівного Володимир Кулай. Хто підняв кубок ЗСУ, дивіться далі у сюжеті.

Так розпочався матч між командою журналістів та збірною футболістів області. Один з гравців ЗМІ, Павло Невесенко вважає себе хорошим футболістом. Щоправда востанє грав у футбол ще у 2012 році. За кілька хвилин ігрового часу Павло заробив жовту картку та віддав гольовий пас , щоправда у свої ворота.

У кубку ЗСУ брала участь команда Рівненської ОВА. За день до турніру вони повернулися з Херсонщини.

Головною метою турніру "Кубок ЗСУ" було зібрати кошти для 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, у якій служить арбітр з Рівного Володимир Кулай.

Загалом вдалося зібрати більше 30 тисяч гривень. Переможцем турніру кубок ЗСУ стала команда Альянс. Друге місце зайняв менеджмент Вереса. Третю сходинку посіла команда Рівненскої ОВА.

Читайте також: Мешканців Рівненщини просять підписати петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю Франчуку Віктору Юрійовичу