А Тут у колишніх ігрових кімнатах тепер моляться люди. Прихожани української православної церкви Київського патріархату не мають власного храму, тому спілкуються із Всевишнім із храму дошкільної науки.

У Грушвиці люди збираються на службу Божу до... дитячого садочка. Там вірянам відвели дві кімнати. Найбільше прихожан у неділю та свята.

Місця всім вистачає, однак для церкви дитячий садочок не призначений. Тому керівництво закладу просить вірян звільнити приміщення. Ті - не проти. Під православний храм переобладнали колишній чеський костел. Хресним ходом прийшли до нього, щоб подивитися як він нині виглядає.

У церкві поклали дах, звели бані, замінили вікна, укріпили фундамент та поштукатурили всередині приміщення. Частину грошей зібрали прихожани церкви. Допомагали грішми громади сусідніх сіл, місцеві політики та народні депутати. Для завершення всіх будівельних робіт ще потрібно 900 тисяч гривень. Прихожани сподіваються, що ці гроші їм вдасться знайти. Адже у травні вони повинні вже переїхати з приміщення дитячого садочка.