30 червня в обіг введено поштовий набір "Головне управління розвідки Міністерства оборони України". До нього входить поштовий блок, художній конверт і листівка. Про це повідомляють в Рівненській обласній державній адміністрації.

Від сьогодні у відділеннях пошти можна придбати нову марку, присвячену Головному управлінню розвідки.

Автор поштового випуску - заслужений художник України Олександр Охапкін.

Поштова марка є продовженням серії "Слава силам оборони і безпеки України!", розпочатої Укрпоштою в травні з випуску "Гвардія наступу".

До урочистого погашення марки в центральному відділенні "Укрпошти" Рівного долучився перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Українськими розвідниками захоплюється весь світ. Свою професійність та відданість вони щодня доводять у боях за нашу державу. Ми не завжди знаємо наших розвідників, але результати їх діяльності – очевидні, - зазначив Сергій Подолін.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників.

Поштова марка "Головне управління розвідки Міністерства оборони України" містить благодійну складову, зібрані кошти будуть скеровані на допомогу ЗСУ.

Придбати новий поштовий випуск можна у відділеннях Укрпошти, офіційному філателістичному онлайн-магазині Укрпошти та на маркетплейсах eBay і Amazon.

Читайте також: У Костополі працює система контролю проїзду в транспорті