Зустріч не на камеру. У Рівному вболівальники Рівненського Вересу розмовляли керівництвом команди. Частину фанатів червоно-чорних не влаштовувало призначення на пост начальника команди Сергія Дьомушкіна. Який не один рік віддав рівненському футболу. Причина - він працював у клубі "Львів", після скандальної рокіровки у 2018-му. Відтак деякі вболівальники сприймають це як зраду. Павло Невесенко розповість більше.

Ще не встигла остаточно згаснути епопея зі звільненням головного наставника Вересу Юрія Вірта, як вболівальників сколихнула інша новина - призначення у команду на керівну посаду Сергія Дьомушкіна. Частина фанів незадоволена, що він свого часу залишився працювати у футбольному клубі Львів після скандальної рокировки останнього та Вересу.

Зустріч з керівництвом клубу вболівальники поросили не знімати на камеру. Тривала дискусія близько двох годин, інколи на підвищених тонах.

Думки вболівальників розділилися - частина вважає Сергія Дьомушкіна зрадником, інша легендою рівненського футболу та людини, яка багато зробила для розвитку футболу регіону. Керівництво команди вважає - ця зустріч була необхідна для всіх, аби знизити градус напруги.

Сам Сергій Дьомушкін задоволений зустріччю з вболівальниками. Важливо, що люди змогли почути думки одне одного. Також вважає, Кожен має право на власну думку. Також ділится враженнями і про нового наставника команди Сергія Лавриненка.

Також на зустрічі попрощались з екс-гравцем команди та автором Серіалу Футболіст Дмитром Поворознюком. Останній наразі взяв паузу у Вересі, хоча не виключає свого повернення в структуру клубу. А 27 червня колектив Вересу повернеться з відпустки та розпочне підготовку до сезону.

Читайте також: Спортсменка з Сарненщини здобула перемогу на Чемпіонаті України з боксу