На майдані Незалежності рівняни прощалися відразу з двома Героями. 55-річний Олег Андрущак був командиром бойової машини. Воював на Запорізькому напрямку. Там внаслідок артобстрілу загинув. 31-річний Андрій Ципрук не мав бойового досвіду. Однак пройшов військові навчання у Великій Британії. Після воював у найгарячіших точках. Загинув 12 червня на Донеччині.

Навколішках рівняни проводжали в останню дорогу двох Героїв - Олега Андрущака та Андрія Ципрука.

Олег Андрущак народився в Казахстані. В дитинстві з батьками переїхав в Мізоч. Потому пішов на строкову службу у прикордонні війська. Далі переїхав у Рівне. Тут одружився та працював на будівництві.

Андрій Ципрук народився у Рівному. Тут працював менеджером на підприємстві. Коли отримав повістку одразу став на облік у військкомат. Та воєнного досвіду не мав. Тому у січні 2023 пройшов перше військове навчання. Отримав звання матроса. Далі поїхав опановувати військову справу у Велику Британії.

8 червня 2023 року 55-річний Олег Андрущак загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі села Мала Токмачка Запорізької області. 31-річний Андрій Ципрук загинув 12 червня під час зіткнення з окупантами від артилерійського обстрілу у селі Шахтарське на Донеччині.

Поховали Олега та Андрія у Рівному на кладовищі "Нове". Вічна слава та шана Героям.

Читайте також: Рівненщина попрощалася з п'ятьма Героями, які загинули за Україну