Драматичний сезон із неочікуваним завершенням. Рівненський "Верес" за підсумками цього року таки виборов місце і надалі гратиме в Українській Прем'єр Лізі. Однак не без труднощів, які спричинили ряд змін у Народному клубі.

Боротьбу за виживання провів рівненський "Верес" наприкінці сезону. Команда потрапила у стикові матчі, де боролася за місце в УПЛ. Після першого матчу проти Запорізького "Металургу" рівняни програвали. Тож у фінальному поєдинку довелося робити надможливе.

З нервами, але з великим бажанням до перемоги "Верес" розірвав свого суперника в останньому матчі цього сезону та гарантував місце у вишці українського футболу. Однак, після цієї гри з командою попрощався головний тренер Юрій Вірт.

Юрій Вірт пробув у Вересі 4 роки, де встиг із командою взяти золоті медалі та кубок у Першій лізі й вийти до УПЛ.

Під кінець цього сезону "Верес" вже шукав нового тренера і ним став Сергій Лавриненко, який раніше він вже працював у кропивницькій "Зірці" та петрівському "Інгульцеві".

Відтак, рівненський клуб почав зміни у структурі, які очевидно, що імовірно продовжаться у вигляді нових футболістів. Перед новим тренером поставлене завдання, аби "Верес" лишився на наступний сезон у ТОП-10.

Читайте також: "Я не прощаюся": Юрій Вірт залишив пост головного тренера НК "Верес"