17 червня у Костопільській громаді оголошено днем жалоби. Іще один житель громади поклав своє життя у боротьбі з російськими окупантами. Валерій Козачук був щирим, справедливим та відвертим. Захисник зі зброєю у руках відстоювати свій народ, його свободу.

Валерій Козачук народився у місті Костопіль. До початку повномасштабного вторгнення працював автомеханіком у СТО «Козак-Авто». Як розповідають рідні, у вересні 2022 року він без вагань став до лав Української добровольчої армії, служив в 3-му окремому батальйоні УДА. Був у Макарівці на самісінькому нулі...

Вдома на Валерія чекали дружина, донька та син.

17 червня , просимо жителів Костопільської громади віддати шану та належно зустріти Героя.

В’їзд похоронного кортежу із загиблим Валерієм Козачуком відбудеться в нічний час доби.

12:30– заупокійна літія в його домівці. (Лугова 16) .

13:30 - загальноміське прощання із загиблим на Майдані Шевченка.

По завершенню прощання на Майдані Шевченка відбудеться піша хода до храму.

14:00 - чин похорону за померлим Героєм буде звершуватись у храмі Олександра Нєвського. Поховають Валерія Козачука на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону.

Нагадаємо, що в День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будівлях органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким людям загиблого.

Вічна пам'ять...

За інформацією Костопільської міської ради.

Читайте також: Двоє Героїв із Сарненської громади повернулися додому "на щиті"