Обкрадав незамкнуті автівки: у Млинові спіймали крадія

 Про це повідомляють у поліції Рівненщини.

У ніч з сьомого на восьме червня до поліції надійшло повідомлення 27-річної жительки Млинова, що невідомий викрав із незамкнутого припаркованого на подвір’ї авто рюкзак. У наплічнику знаходився ноутбук та пристрій для діагностики авто.

Крім того, невдовзі до поліції звернувся іще один потерпілий млинівчанин — із його авто зникли документи.

У результаті першочергових розшукових заходів працівники карного розшуку оперативно вийшли на слід зловмисника. Близько п’ятої години ранку на одній із вулиць Млинова в поле зору начальника сектору кримінальної поліції ВП № 1 потрапив підозрілий чоловік. Під час поверхневої перевірки у його наплічнику виявили речі, походження яких він пояснити не міг.

Серед вилученого: викрадений ноутбук, пристрій для діагностики та болгарка, власник якої до поліції про крадіжку поки не повідомив.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного часу, слідчі розпочали досудове розслідування.

31-річного жителя Рівного затримали в порядку статті 208 КПК України. Зловмиснику повідомили про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі 52 тисячі гривень.

Слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до інших злочинів скоєних на території Рівненського та Дубенського районів.