Її засудження там вважають звичайною помстою Віктора Януковича за вибори 2004-го року. Мовляв, екс-прем'єрка завадила йому стати Президентом ще тоді. Наразі члени Комітету планують боротися із правлячим режимом, для чого збираються скликати народ на майдан. Що про це думає сам народ?

Комітет опору диктатурі сьогодні зібрався у повному складі аби виразити своє обурення проти засудження Юлії Тимошенко. Вчора члени комітету були біля Печерського суду в Києві. Кажуть, те що там відбувалось, нагадує повне беззаконня.

Нарікають у комітеті і на дії Президента. Мовляв, засудження екс-прем'єрки до семи років позбавлення волі - це його помста.

Не розуміє Україну і Європа, кажуть у комітеті. Членство з Європейським союзом тепер під питанням.

Засудження Тимошенко - це лише вершина айсберга, розповідає голова обласної організації УНП Світлана Ніколіна. У державі є чимало проблем які ніхто не вирішує.

Висновок у комітеті один - боротися з правлячою владою. Хочуть скликати позачергову сесію міської ради, а також просити людей вийти на акції протесту. Але зробити це буде непросто. Більшість опитаних рівнян стати учасниками другого майдану не збираються.