Без права на помилку. Так можна, було описати ситуацію, в якій опинився Рівненський Верес. Вчора, 4 червня Народний клуб провів заключний тур в Українській Прем'єр лізі. Аби залишитися грати в ній і наступного сезону, рівнянам потрібна була лише перемога. Однак не все залежало тільки від них.

Перед грою останнього туру в УПЛ "Верес" знаходився в зоні перехідних матчів, як і їхній суперник - "Інгулець". Для того аби точно лишитися у вищому дивізіоні "Вересу" потрібна була тільки перемога у даному матчі. Увесь перший тайм рівняни активно атакували ворота суперника, але так і не змогли забити.

Для "Вереса" було важливо не лише виграти, але й щоб в паралельному матчі "Металіст 1925" програв "Динамо". Однак після першого тайму результат у матчі киян і харків'ян не влаштовував ні "Верес", ні "Інгулець".

2 тайм обидві команди проводили досить активно та агресивно. На 74 хвилині зустрічі "Верес" відкрив рахунок: влучно пробив Семен Вовченко.

Наприкінці поєдинку обидві команди мали хороші нагоди забити, але рахунок так і лишився мінімальним на користь рівнян. А на останніх хвилинах матчу у команд здали нерви і почалась сутичка.

А попри останній тур ігор у "Вереса" ще буде дві. Адже перемога над "Інгульцем" не гарантувала рівнянам місце в УПЛ. Тож за місце в Прем'єр лізі Народний клуб буде боротися із першоліговим запорізьким "Металургом".

Читайте також: Рівнян запрошують приєднатися до фестивалю «Велодень-2023»