Учора, першого червня, близько 20-ї години до поліції із заявою про незаконне заволодіння автомобілем "BMW 318" звернувся 28-річний рівнянин. Працівники карного розшуку Рівненського РУП за лічені години виявили транспортний засіб, який уже мав нового "кермувальника". Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції в Рівненській області.

Поліцейські встановили, що двоє знайомих на тиждень вирішили нібито помінятися легковиками, аби протестувати їх та в подальшому визначитися із можливою купівлею-продажем. "Geely CK" рівнянину не сподобалося і він повернув його 21-річному власнику.

Утім, останній не поспішав віддавати "BMW", щоразу називаючи різні причини.

Тож, минув не один тиждень "угоди" і 28-річний житель обласного центру звернувся до поліції.

Оперативники Рівненського РУП під час проведення першочергових слідчих дій та розшукових заходів виявили "BMW 318" у селі Дядьковичі. 22-річний молодик, який знаходився поруч із легковиком, повідомив поліцейським, що погодився на пропозицію обміну свого авто на запропоноване "BMW", - зазначають у відділі комунікації поліції Рівненської області.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 289 КК України, поліцейські встановлюють усі обставини скоєного злочину. Транспортний засіб вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Вирішується питання про повідомлення 21-річному жителю Рівненського району про підозру. Санкція інкримінованої йому статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Читайте також: СБУ Рівненщини викрила організаторів шахрайської схеми виїзду чоловіків призовного віку за кордон