Помер від важких поранень. У Рівному прощались з героєм. 50-річний Михайло Попов з початком великої війни, пішов на передову. Воював у Краматорську, Слов’янську. В одному з боїв отримав травми. Врятувати чоловіка намагалися лікарі Сумської лікарні. Однак, 26 травня він помер.

Михайло Попов народився у Рівному. Навчався в 11 школі, а за тим у Рівненському професійному училищі. Після завершення навчання проходив строкову службу. Далі працював водієм-експедитором у пекарні. Коли Михайлу виповнилося 23 він створив сім`ю. Через два роки у нього народилася донька. Яку, з початком великої війни, він і пішов захищати.

Спершу Михайло був у лавах Територіальної оборони. А потому вирушив на передову. Мав позивний „Байрактар”. У січні цього року отримав поранення, але службу не покинув. Воював у Краматорську, Слов’янську, а під час переходу підрозділу на нове місце дислокації, отримав чергове поранення. 26 травня він помер у Сумській лікарні. У пам`яті всіх, хто його знав, він назавжди залишиться веселим, доброзичливим та справедливим.

У Михайла залишились мама, донька, дружина, брат та бабуся. Поховали чоловіка на алеї Героїв кладовища Нове. 

Читайте також: На Рівненщині попрощалися із двома Героями - Олексієм Коренем та Віталієм Чугаєм