350 учасників різного віку. Рекордна кількість людей взяла участь у 37-му традиційному забігу у Рівному. Люди не лише демонстрували свою витримку та спортивну вправність, а й збирали донати. Зібрані кошти передали на квадрокоптер для 104 окремої механізованої бригади.

Так розпочався 37 традиційний забіг "Brave". Рекордний за кількістю учасників - 350 з різних куточків України. Ларисі Лабарткавій 74. Приїхала у Рівне зі Львова. Жінка вже більше 10-ти років бере участь у забігові сміливих.

Учасники забігу брали участь у чотирьох дистанціях - 2,3 кілометри, 5, 10 та напів марафон - 21 кілометр. У найкоротшому забігові брали участь діти до 14 років. Першість здобув Вадим Щербатюк з Луцька.

Раніше традиційний забіг сміливих називався "Сильні духом" та після декомунізації її змінили. Головна мета - заохотити людей займатися спортом.

Переможцем у дистанції 21 кілометр став Дмитро Малежик з часом година 22 хвилини. У забігові на 10 кілометрів першість взяв Олександр Рудик, а на 5 - Павло Бас.

Забіг мав благодійну мету. Охочі могли задонатити будь-яку суму. Зібрані кошти передали на квадрокоптер для 104 окремої механізованої бригади.

Читайте також: У Рівному Визначили переможців Veres Junior League