19 років, 29 та 42. Відразу з трьома молодими Героями прощалися рівняни. Десятки людей прийшли на Майдан Незалежності щоб віддати останню шану загиблим військовим.

Ще жити і жити. У Рівному проводжали в останню дорогу одразу трьох Героїв, що загинули боронячи Україну.

Старший солдат Єгор Муха народився та навчався у Рівному. За декілька днів до початку повномасштабної війни, йому виповнилось 18. Як тільки почалась велика війна - пішов у військкомат. Спершу служив на кордоні. Далі став частиною підрозділу “Вовки Да Вінчі”.

29-річний молодший сержант Максим Хохлов народився на Луганщині. У 2020 році вступив у Національну гвардію України. Через повномасштабну війну сім'я Героя вимушена була покинути рідне місто Рубіжне та переїхати у Рівне. А Максим Хохлов з перших днів повномасштабної війни боронив Україну.

42-річний молодший сержант Олександр Назар народився у Рівному. Тут навчався та працював муляром. У липні 2022 року добровольцем пішов у ЗСУ.

Попрощатися з Героями прийшли і партнери з Берліна. Для них це вперше.

Виконуючи бойове завдання 19-річний Єгор Муха загинув 20 травня у селищі Храмове Донецької області. 29-річний Максим Хохлов помер 25 травня у Київській лікарні через отримані поранення від мінометного обстрілу. 42-річний Олександр Назар поклав життя 22 травня у Краматорську. Вічна слава та шана Героям.

Читайте також: На Донеччині віддав життя за свободу військовослужбовець з Сарненщини