У Рівному обговорили стратегію розвитку області на найближчі роки. На відповідний форум з'їхалося понад 300 представників влади, бізнесу, міжнародних партнерів та асоціацій. Мета одна - сприяти налагодженню конструктивного діалогу між владою, бізнесом та громадськістю. Як розвивати Рівненщину та який її економічний потенціал, про це дивіться далі у сюжеті.

Якою буде Рівненщина після війни? Над цим питанням розмірковували під час форуму регіонального розвитку.

Віталій Коваль переконаний, уже треба думати над стратегічним плануванням, пошуком шляхів реалізаціі? проєктів. Також варто створити сприятливі умови для ведення бізнесу та залучення інвестиціи?.

Важливим фактором економічного розвитку регіону є синхронізація влади та бізнесу. Андрій Карауш зауважує важливе місце тут відіграють тергромади Рівненщини. Серед яких, на жаль лише половина мають стратегію розвитку.

А директор Рівненського пивзаводу Мар'ян Года переконаний, задля економічного розвитку нашої області необхідно залучати інвесторів, зокрема і серед наших західних партнерів.

Організатори форуму впевнені, відновлення економіки залежить від нових підходів у стратегічному плануванні. І робити це необхідно тут і зараз. Впевнені наш регіон має усі можливості для економічного зростання.

Читайте також: На полігоні Рівненщини навчають саперів