Прокурором Корецького відділу Здолбунівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 43-річного жителя колишнього Корецького району. Йому інкримінують умисне вбивство знайомого. Про це інформують в Рівненській обласній прокуратурі.

В ході досудового розслідування встановлено, що на початку січня цього року двоє жителів села Великі Межиричі розпивали алкоголь вдома в одного з них. Між чоловіками виникла раптова суперечка, в ході якої обвинувачений кілька разів вдарив потерпілого металевою гантелею по голові, та завдав не менше 5 ножових поранень в область шиї та гортані. Від отриманих травм 48-річний потерпілий помер на місці події.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Своєї вини він не визнає, зі слідством не співпрацював та причетність до вбивства товариша заперечує, - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводили слідчі СВ ВП №7 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Майже три тисячі пачок безакцизних цигарок вилучили поліцейські у Сарнах