Гіркі звістки надійшли до Млинівської громади…

Спочатку надійшло повідомлення, що 21 травня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Масютівка Куп’янського району Харківської області загинув молодий воїн, житель села Привітне ФЕЩУК Максим Васильович… Про це повідомили на сторінці Млинівьскої селищної ради у ФБ.

24-річний солдат, механік-водій танкового взводу роти танкового батальйону, Максим Фещук мужньо стояв на захисті Батьківщини, був вірний військовій присязі та українському народу. Герой віддав своє життя в бою за Україну, її свободу і незалежність, захищаючи життя кожного з нас. 

Згодом стало відомо що ще один земляк загинув у боротьбі з російськими окупантами.

20 травня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району Харківської області загинув МАРЧУК Андрій Ростиславович.

Млинівчанин, з 17 червня 2022 року солдат механізованого відділення механізованого батальйону, рядовий Андрій Марчук захищав рідну землю, незалежність України, мирне небо Батьківщини в рядах Збройних Сил України.

Вірний присязі й обов'язку до кінця... Назавжди 46... - повідомили на сторінці громади.

Про зустрічі Героїв та чин похорону повідомлять додатково.

Вічна слава й пам'ять Героям!

Читайте також: На Рівненщині попрощалися із чотирма Захисниками