Футболіст доброволець та снайпер. У Рівному прощались відразу з двома військовими. 24 та 31 рік. Молоді чоловіки, які віддали свої життя боронячи Україну від окупантів. Віддати шану, прийшли десятки рівнян.

Крім того, що Михайло Цимбалюк був кращим другом, він був і в числі кращих футболістів у Рівненському районі. Брав участь у багатьох футбольних змаганнях області та України. Після закінчення 2-ї школи, навчався в училищі. Потому, в 2010 році пішов на службу, був десантником. Після служби повернувся до цивільного життя, працював на виробництві меблів. Але у травні минулого року отримав повістку. Воював у Бахмуті. 11 травня під час мінометного обстрілу одного з районів Донеччини молодший сержант, командир другого відділення протитанкових керованих ракет Михайло Цимбалюк загинув.

На Майдані Незалежності Рівного попрощалися і з Віталієм Орлічем. Хлопець навчався в 11 школі, а після 9 класу здобув фах водія-механіка у автотранспортному технікумі. Далі Віталій пішов на строкову службу в армію, потім підписав контракт. У час великої війни одружився, на фронті. Це сталось у червні 2022 року на Донеччині. Одружився з дівчиною, яка також служить в Збройних силах.

13 травня в результаті артобстрілу на Харківщині 24-річний стрілець-снайпер, старший солдат Віталій Орліч загинув, захищаючи Батьківщину.

Віддати шану Захисникам України приходять навіть ті хто особисто їх і не знав.

Поховали 31-річного Михайла та 24-річного Віталія у Рівному на кладовищі "Нове". 

Читайте також: У Донецькій області під час стрілецького обстрілу загинув житель Острожчини