Минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували 9 пожеж, з яких 7 - паління сухої трави та сміття на відкритих територіях.

 Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Так, вчора, 15 травня о 12:00 поблизу с. Підлужжя, Тараканівської ТГ, Дубенського району. Загоряння сухої трави та чагарника на відкритій території на площі 0,2 га.

О 12:52 поблизу с.Ставки, Городоцької ТГ, Рівненського району. Загоряння сміття на відкритій території на площі 150 м.кв.

О 16:47 поблизу с. Майдан, Дубенського району. Загоряння сухої трави та чагарника на відкритій території на площі 0,3 га.

О 17:41 поблизу с. Волосківці, Острозької МТГ, Рівненського району. Загоряння сухої трави та чагарника на відкритій території на площі 0,4 га.

О 19:51 поблизу с. Людинь, Висоцької ТГ, Сарненського району. Загоряння сухої трави та чагарника на відкритій території на площі 0,3 га.

О 20:54 поблизу с. Верба, Дубенського району. Загоряння будівельного сміття та дерев’яних відходів на відкритій території на площі 200 м.кв.

О 23:42 м. Рівне, вул. Серпанкова. Загоряння будівельного сміття та дерев’яних відходів на відкритій території на площі 30 м.кв.

У такий складний час, в умовах воєнного стану, свідомо нищити Україну, свою землю, спалюючи суху траву – це ЗЛОЧИН!

Тож рятувальники Рівненщини закликають громадян утриматися від спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках та відкритих територіях. Не будьте ворогом в тилу, не знищуйте землю, на якій живете! - йдеться у повідомленні ГУ ДСНС Рівненщини.

Читайте також: У Городоцькій громаді горіло сміття (ФОТО)