У Рівному нагородили почесним нагрудним знаком голову Рівненської обласної ветеранської організації "Побратими", волонтера та Народного героя. Посмертно. Ігор Колб помер взимку, цьогоріч на 63-ому році життя. Він один з засновників організації "На щиті", які доправляють загиблих військових з фронту до домівок. Сьогодні його родині вручили почесний нагрудний знак.

У Рівному посмертно нагородили Ігоря Колба - волонтера учасника АТО та голову Рівненської обласної ветеранської організації "Побратими". Дружина Героя, Любов, розповідає, це не перша нагорода чоловіка. У нього їх чимало.

У 2014-му році Ігор Колб поїхав на передову як волонтер. Чоловік один з засновників організації "На щиті". Вони доправляли загиблих військових з фронту до домівок. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, з перших днів пішов до військкомату.

Донька Ігоря Колба, Ольга, згадує батька як добру та чесну людину.

Син Ігоря Колба теж захищає Україну. Він військовий ЗСУ. Каже, батько для нього завжди був авторитетом.

У вересні 2019 Ігор Колба був удостоєний звання Народного героя України як учасник гуманітарного проєкту Збройних сил України "Евакуація 200". Також отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – нагрудний знак "Слава і честь". Сьогодні ж нагороджений "за сприяння війську". Посмертно.

Читайте також: У Рівному попрощалися з загиблим на війні Героєм