Перервали та злетіли. Верес вдома обіграв Металіст 1925. Таким чином рівненська команда здобула важливу перемогу у битві середняків та вирвалася з небезпечної зони вильоту. Як пройшов матч на домашньому стадіоні у Рівному - дивіться.

Верес та Металіст 1925 провели зустріч в рамках 26-го туру Української Прем'єр-ліги. Обидва колективи балансують на межі зони вильоту, проте саме "народний клуб" проявив більше бажання продовжити виступи в елітному дивізіоні.

Рівненська команда продемонструвала тотальний футбол, з великою кількістю гострих моментів, які супроводжувалися багатьма ударами. Металіст 1925 переважно був на своїй половині поля й іноді контратакував. Але перший тайм так і залишився без голів.

Після перерви рівняни продовжували домінувати. І вдалося забити швидкий гол.

На 59-й хвилині "Металіст 1925" залишився в меншості – Ігор Курило, який за чотири хвилини до цього вийшов на заміну, заробив пряму червону картку.

Таким чином рівненський колектив мінімально долає свого конкурента за виживання та посідає 10-е місце чемпіонату. У наступному турі підопічні Юрія Вірта 19 травня зіграють із "Шахтарем".

Читайте також: У Костополі відбулися наймасовіші змагання з легкої атлетики з часів незалежної України