Один із найвідоміших світових будинків моди Karl Lagerfeld вже понад 40 років щосезону вражає прихильників ефектними, екстравагантними та унікальними моделями одягу, аксесуарів та взуття. Засновник бренду Карл Лагерфельд був одним із найвпливовіших модельєрів минулого століття, і саме йому вдалося зробити власну компанію відомою та популярною у всіх куточках планети. Фірмові вироби завжди відрізнялися ексцентричністю та зухвалістю, брутальністю та чіткістю форм, яскравістю та помітними деталями — дещо видаєть непоєднуваним, але всі ці характеристики поєднуються дуже гармонійно, створюючи унікальні образи для всіх можливих випадків.

Що пропонує культовий виробник сьогодні?

В асортименті торгової марки з легкістю можна зібрати капсульний гардероб на сезон або ж віднайти ексклюзивні речі, які стануть родзинками ваших нарядів. Отож, почнемо з елементів одягу.

  • Зібрати справжній business look допоможуть фірмові брюки, лаконічна сорочка та піджак. Хоча в каталозі ви також можете знайти комплекти костюмів, що значно полегшують вибір, якщо ви вагаєтесь що того, які вироби краще пасуватимуть один до одного. Бренд попіклувався про те, щоб на ділових зустрічах або романтичних побаченням ви завжди виглядали на всі 100%.
  • Для повсякденних аутфітів сміливо обирайте дизайнерські джинси. Широкий вибір фасонів дозволяє знайти варіант на ваш смак. Для верху можна обрати щось із трикотажу, адже в актуальній колекції представлено чимало кофт, кардиганів, джемперів, худі, світшотів та светрів. Модельний ряд дійсно вражає, тому ваш лук може набути як стритстайл ноток, так і спортивних.
  • Для холодного сезону пропонуються анораки, вітровки, жилети, парки, пальто, косухи, пуховики, а також демісезонні та зимові куртки. Серед десятків варіантів безумовно знайдеться ідеальний для вас, переконайтеся в цьому прямо зараз в інтернет-магазині MD Fashion!
  • А для спекотного літа Karl Lagerfeld має в арсеналі стильні та новомодні футболки, поло, шорти, а також пляжний одяг. Ефектні принти, культові лого та комфортні фасони точно сподобаються любителям мінімалізму та стилю.

Торгова марка також пропонує великий асортимент взуття. Варто лише поглянути на брендові кросівки, берци, челсі, дербі або черевики — одразу хочеться поповнити взуттєвий гардероб кількома унікальними парами. Мінімалізм та шик, спорт та розкіш, виклик правилам та простота — саме це чудово поєднується в дизайнерських моделях та підкреслює смак людини, яка їх носить.

І, звісно, завершуємо наш топ аксесуарами, адже вони є втіленням індивідуальності. Головні убори, ремені, прикраси, шарфи, рукавички, сумки та рюкзаки — в колекції Карл Лагерфельд є безліч речей, які зроблять ваш образ довершеним та неповторним, це ми гарантуємо.

Придбати оригінальну брендову продукцію можна на сайті офіційного представника та дистриб’ютора фірми в Україні — MD-Fashion. Тут на вас чекає регулярне оновлення каталогу, останні новинки від виробників, а також програма лояльності, яка зробить ваші покупки ще приємнішими.