До Рівного завітав клуб КМЖ з міста Люблін. Поляки перед останньою зустріччю займали третє місце у турнірній таблиці і аби вийти до Першої Ліги повинні були перемагати, рівняни ж боролися лише за престиж.

На стадіоні зібралася найменша кількість вболівальників в цьому році. Не дивлячись на це спортсмени Каскаду намагалися наостанок потішити публіку перемогою у гонці. З перших же заїздів розгорнулася запекла боротьба на доріжці. Власний треку дозволив рівнянам навіть на деякий час вийти вперед у рахунку. Головним же забійником поляків на початку гонки був улюбленець рівнян Павел Месьонц.

Після трьох заїздів рахунок матчу 9-9, після десяти 30-30. Жага перемоги обох команд дарує глядачам боротьбу колесо в колесо та декілька неприємних падінь.

Перемігши в перезаїзді тринадцятого заїзду 5-1 спортсмени з Любліна вже могли тішитися з виходу свого клубу до першої ліги.

В останніх двох стартах люблінці не скидали обертів. Перемігши двічі по 5-1 і завершивши зустріч з рахунком 54-36 вони продовжили своє свято. Сезон у другій польській лізі завершено. За його підсумками Каскад посів 6 місце.