"Я голосую за мир!". З такою назвою в одному з університетів Рівного пройшли Міжнародні громадські учнівські читання. Цьогоріч захід приурочений війні в Україні. До читань долучились учні та студенти з Великої Британії, Польщі, Туреччини та інших країн світу. Продовжить Владислав Стецюк.

Це вірш дев'ятирічного Марка. Він вперше бере участь у Міжнародних громадських учнівських читаннях. Свою поезію присвятив воїнам Збройних сил України.

Це 27-мі Міжнародні громадські учнівські читання. Цьогорічний захід є частиною проєкту "Я голосую за мир: співпраця та співчуття під час війни". Реалізуються рівненським МЕГУ спільно з британським університетом Бат Спа.

На Міжнародні читання завітали військові Збройних сил України. Котрі на собі знають, яка ціна миру.

Міжнародні громадські читання проводяться вже 27 років поспіль. Ще у 1996 році цей захід вперше організував академік Степан Дем'янчук.

Цього року в міжнародних читаннях взяли участь понад 250 учнів українських шкіл, а також представники учнівської та студентської молоді з країн світу. А саме з Великої Британії, Туреччини, Польщі, Грузії та Узбекистану.

Читайте також: Із перших днів війни боронив Україну від ворога: у Рівному попрощалися з 32-річним сержантом Ігорем Люшиним (ВІДЕО)