28 квітня Костопільська громада попрощається із Цюхом Олександром Івановичем. Про це повідомили у Костопільській міській раді.

Олександр народився 25 жовтня 1965 року в місті Костопіль. Закінчив Клесівську ЗОШ І-ІІ ступенів та був випускником Здолбунівського залізнично транспортного училища. Армійську підготовку Олександр проходив у військовому навчальному центрі в Туркменістані. Жив в Костополі та був приватним підприємцем.

Як розповідає донька Захисника, він був працьовитою, чуйною та доброю людиною.

1 березня 2022 року Олександра Цюха мобілізували на військову службу. Він був сержантом, розвідником-далекомірником відділення частини А7071.

57-річний сержант Олександр Цюх був госпіталізований 26 квітня до Дубровицької лікарні. Наступного дня він помер від ішемічного інсульту.

У Героя залишилась дружина, троє дітей та три внучки.

 

 

Жителів Костопільської громади просять віддати шану та належно провести в останню дорогу Героя.

 

Попрощатися із Олександром Цюхом можна 28 квітня у його домівці до 12:00.

12:05 - заупокійна літія в його домівці (м. Костопіль вул. Олеся, 55). Траурний кортеж до храму Олександра Нєвського: вул.Степанська - вул.Грушевського.

12:40 – чин похорону за померлим Героєм буде звершуватись у храмі Олександра Нєвського.

Поховають Олександра Цюха на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону.

У День жалоби на території Костопільської громади буде приспущено Державний Прапор України на будівлях органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування.

Щирі співчуття родині та близьким Героя.

Вічна пам'ять Олександру Цюху… 

Читайте також: Боронив Україну до останнього: у Рівному прощалися з молодшим сержантом Віталієм Варшиком (ВІДЕО)