Автопригода сталася ще 10 квітня близько опівдня на вулиці Тиннівській в обласному центрі. Зі слів 71-річної пенсіонерки, вона йшла проїзною частиною, як поруч із її будинком на неї здійснив наїзд автомобіль. Водійка відвела рівнянку додому та зникла з місця події. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Самопочуття жінки з кожним днем погіршувалося. До того ж вона не могла пересуватися. За допомогою звернулася до медиків, які діагностували у потерпілої переломи ніг.

А вже заяву до поліції 22 квітня написала 15-річна онука потерпілої, що внаслідок наїзду невстановленого транспортного засобу тілесні ушкодження отримала її бабуся.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського РУП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 КК України, - йдеться у повідомленні. 

У рамках досудового розслідування поліцейські проводять невідкладні розшукові заходи та слідчі дії для встановлення транспортного засобу та особи, причетної до ДТП.

Правоохоронці звертаються, передусім, до водійки — проявити громадянську свідомість, бути відповідальною за свої вчинки та з’явитися до Рівненського районного управління поліції.

Також прохання до громадян, можливих свідків автопригоди, які можуть допомогти у розслідуванні кримінального правопорушення: якщо ви володієте будь-якої інформацією з цього приводу, зателефонуйте за номером 097-607-61-60 або на спецлінію 102.

Читайте також: У Здолбунові судитимуть двох братів, які "прогуляли" майже пів мільйона чужих гривень