25 квітня, близько 14:35 на спецлінію "102" надійшло повідомлення схвильованої 28-річної жительки села Шпанів: її шестирічний син не повернувся зі школи. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Пошуки хлопчика одразу розпочав поліцейський офіцер Шпанівської територіальної громади.
Правоохоронець з’ясував, що малолітній щодня після уроків шкільним автобусом доїжджав на зупинку біля дому - там о 13:20 його завжди зустрічала мама. Втім вчора сина в автобусі не було, тож жінка забила на сполох.

Мобільного телефону першокласник не мав, а вчителька сказала, що він пішов додому.

Оскільки до місця проживання дитина не потрапила, поліцейський оперативно встановив із ким хлопець товаришує.

Стало відомо, що близько 13 години він був удома в однокласника, а звідти друзі почимчикували на секцію з футболу. Саме там і розшукав малолітнього правоохоронець, - йдеться у повідомленні.

Виявилося, що шестирічний Юліан мріє грати у футбол, утім мамі про те, що збирається на спортивний гурток, не повідомив.

Сьогодні, 26 квітня, поліцейський офіцер громади разом із керівницею служби у справах дітей знову навідалися до багатодітної родини.

Поліцейський Віталій Косенко вирішив підтримати захоплення юного спортсмена та подарував першокласникові футбольний м’яч. А мама пообіцяла синові обов’язково записати його на секцію.



Читайте також: На Рівненщині чоловік згорів в оселі (ВІДЕО)