Це вкотре доводить фестиваль "Барви життя" в якому участь беруть інваліди, такий захід відбувається вже втретє. Днями він проходив в Рівному, а його переможці поїдуть захищати честь нашої області на всеукраїнський фестиваль в Київ.

Це один з минулорічних переможців. Він виступав дуетом разом з Олександром Хвостіковим. Цього року вирішили виступити окремо.

Організаторами та суддями фестивалю стали працівники управління культури та обласного центру народної творчості. Учасники з'їхалися із усіх районів області.

Більше двох десятків учасників співали, танцювали, і навіть декламували поезію. Організатори фестивалю кажуть, чимало їхніх артистів можуть скласти гідну конкуренцію цілком здоровим людям.

Голова обласної організації українського товариства сліпих Любов Боровська каже, організація працює насамперед для того, щоб інваліди могли нормально інтегруватися в суспільство.

Підтримувати і допомагати учасникам організатори планують і після закінчення фестивалю, адже цим людям увага потрібна чи не найбільше.