Платіжки з 1 квітня оновили. Тепер вони міститимуть як вартість самого газу, так і витрати на доставку. Такі зміни відбулися вперше.

 Про це повідомляє "Нафтогаз".

Зміни у платіжках за газ
На офіційній сторінці "Нафтогазу" повідомили, що усі паперові квитанції за споживання та розподіл об'єднали в один файл. Також все в одній платіжці отримають клієнти Кропивницької філії "Газмережі", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Криворіжгаз" та АТ "Донецькоблгаз".

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до навколишнього середовища",– додали в компанії.

Нагадуємо, що для більшості українців чинний тариф на газ від "Нафтогазу" становить 7,96 гривні за кубометр (з ПДВ, без вартості транспортування).

Чи зміняться тарифи на газ у травні
Наприкінці квітня закінчується термін дії довгострокових контрактів на постачання газу. І багато кого хвилює те, чи не зміняться у такому разі тарифи на газ.

Втім з початку повномасштабного вторгнення в Україні діє мораторій на підвищення тарифів для населення на окремі види комунальних послуг. Тому з 1 травня не слід очікувати змін.