Факт незаконного перевезення лісопродукції задокументували поліцейські у Дубно. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Орієнтовно 20 кубометрів деревини породи дуб виявили працівники сектору реагування патрульної поліції Дубенського РВП у тентованому напівпричепі автомобіля "Renault Magnum", яким керував 33-річний житель Тернопільщини.

Транспортний засіб зупинили під час роботи мобільного блок-посту на вулиці Заводській у райцентрі: за результатами перевірки документів поліцейські виявили розбіжності у товарно-транспортній накладній та на бірках, - йдеться у повідомленні. 

Відтак, законність походження деревини, а також інші обставини правопорушення встановлюють слідчі Дубенського РВП у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного перевезення лісу за частиною 1 статті 246 КК України. Водій фури пояснив, що він лише виконує замовлення із доставлення вантажу у Волинську область.

Транспортний засіб із напівпричепом та деревиною вилучено. Слідчі скерували до суду клопотання про накладення на них арешту.

Читайте також: На Сарненщині внаслідок самопадіння загинув мотоцикліст