Чергова нічия в протистоянні Львівського Руху та Рівненського Вересу. Втретє поспіль команди зіграли унічию у матчі чемпіонату України з футболу. Цього разу мирова виявилася безгольовою - 0:0. Про перебіг поєдинку та два вилучення далі розповість Павло Невесенко.

Протистояння Руху та Вереса у Львові стало класичною битвою за шість очок і виживання у найелітнішому дивізіоні України з футболу. Цей поєдинок обидва колективи розглядали, як можливість відштовхнутися від дна турнірної таблиці.

Відтак перемога у матчі 20 туру була вкрай необхідною і для Руху і для Вереса. Рівняни до цього надважливого поєдинку підійшли з численними кадровими втратами. Через травми не змогли допомогти команді три гравці. А через перебір жовтих карток пропускав матч і головний наставник рівнян Юрій Вірт.



Перші 20 хвилин на полі переважали львівяни. Вона загрожували воротам гостей здебільшого через стандарти. Після одного зі шьоафних ударів наш голкіпер Богдан Когут продемонстрував чудеса рекцій. Втім найреальнішу нагоду забити у першому таймі втратили вересівці.

Андрій Блізніченко обігрався з Миколою Гайдучиком і виконав ідеальну розрізну передачу на Станіслава Шарая. Той опинився без опіки перед воротами, але не зумів пробити повз голкіпера.

По перерві команди почали грати ще обережніше. На двох команди не створили 100 відсоткових гольових моментів. Найбільше, що запам'яталося це вилучення Олександра Лебеденка на 71 хвилині. Він отримав сумнівну другу жовту картку. А уже на першій компенсованій хвилині головний арбітр зрівняв склади команд вилучивши гравця руху Едсона. Як насідок безгольова нічия - 0:0, яка не зіграла на руку жодній з команд.є

Після 20 турів Рівненський верес посідає 12 сходинку у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 19 очок. Рух розмістився на сходинку нижче і має у здобутку 18 пунктів. Втім у львівян є ще гра у запасі.

Читайте також: Рівненські спортсмени продовжують перемагати на світовій арені