Острозькою міською радою затверджено "Програму підтримки народжуваності" в Острозькій міській територіальній громаді на 2023-2025 роки.

Допомога надається, при народженні дитини в акушерсько-гінекологічному відділенні комунального некомерційного підприємства "Острозька багатопрофільна лікарня", матері новонародженої дитини, яка зареєстрована, проживає в Острозькій міській територіальній громаді.

У 2023 році допомога надається з першого січня 2023 року.

Для отримання коштів необхідна наявність таких документів:

  • заява матері новонародженої дитини, яка проживає з дитиною;
  • копія свідоцтва про народження дитини/дітей (з пред’явленням оригіналів);
  • копія сторінок паспорта заявника, що засвідчують особу;
  • копія сторінок паспорта заявника, що засвідчують місце реєстрації та/або довідка про місце реєстрації;
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • довідка про відкритий рахунок (крім пенсійного) в банківській установі на ім’я заявника;
  • інформаційна довідка (медичний висновок про народження) з медичного закладу Острозької міської територіальної громади.

Допомога надається одноразово на одну дитину за зверненням матері новонародженої дитини за умови погодження цього звернення рішенням сесії Острозької міської ради у наступних розмірах:

– при народженні дитини – 5000 гривень.

Повний комплект документів із заявою на міського голову заявник повинен подати до управління забезпечення надання адміністративних послуг виконкому Острозької міської ради (мешканцям сіл до старостинських округів) не пізніше, ніж через 120 днів після народження дитини, для попереднього розгляду й вивчення питання надання одноразової допомоги при народженні дитини в Острозькій міській територіальній громаді.

Для отримання додаткової інформації можете звертатись в управління праці та соціального захисту населення виконкому Острозької міської ради за номером: 068-96-10-622, 3-18-055.

Читайте також: У Рівному презентували книгу про митрополита Олексія Громадського