Київські кардіохірурги проїхали 500 кілометрів, щоб врятувати життя маленького 800-грамового немовляти в Рівненському пологовому будинку. Про це повідомили в Рівненській міській раді.

Операція із закриття артеріальної протоки була складною і вимагала від медичної команди високого професіоналізму та уваги. Але, завдяки вмінню медиків, малюк успішно пройшов операцію і тепер має всі шанси на повноцінне життя.

Малечу не транспортували в іншу лікарню, щоб отримати необхідну медичну допомогу. Київські лікарі приїхали до Рівненського пологового будинку з усім необхідним обладнанням, щоб відразу розпочати операцію.

Це не тільки зекономило час, але й дозволило уникнути додаткового стресу для дитини, яку не потрібно було перевозити на великій відстані.

Дякую лікарям, які роблять такі унікальні операції. Окрема подяка головному лікарю нашого пологового Світлані Муравській, яка усіма силами сприяє розвитку закладу та допомозі його маленьким пацієнтам, - резюмує міський голова Рівного Олександр Третяк. 







Читайте також: В Рівному лікарі вперше виконали унікальну операцію