Вчора, шостого квітня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід 40-річному зловмиснику у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

У поліції Рівненської області нагадують, що четвертого квітня, автомобіль "Ford Fiesta" під керуванням 40-річного одесита, який реалізовував наркотичні речовини шляхом закладок на території столиці, Рівного, Львова, Тернополя, Луцька та інших міст, за отриманою від працівників УБН інформацією зупинили у Дубно патрульні.

Слідчі під час невідкладного обшуку легковика виявили під бардачком схованку, звідки вилучили 96 грамів особливо небезпечної психотропної речовини альфа-PVP та 59 грамів амфетаміну на загальну суму за цінами чорного ринку понад 100 000 гривень, - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Учора слідчі Дубенського РВП повідомили 40-річному жителю Одеси про підозру за фактом незаконного перевезення з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 1 статті 307 КК України.

Читайте також: На Рівненщині покарають чоловіка, який торгував зброєю та обкрадав магазини (ВІДЕО)