До 7 років позбавлення волі загрожує співробітнику однієї з охоронних фірм Рівного, який на залізничному пероні в селищі Квасилів Рівненського району, вчинив розбійний напад на двох місцевих жителів.

Хлопці сиділи на лавочці коли до них підійшов нетверезий чоловік. Незнайомець представився співробітником прокуратури та намагався провести обшук – коли ж товариші поцікавились його документами, чоловік дістав пістолет, кілька разів вистрелив в землю після чого накинувся на молодих людей.

Нападника затримали працівники міліції через 15 хвилин після скоєння нападу. У нього знайшли мобільний телефон, який він відібрав в одного з потерпілих. Нині підозрюваний знаходиться за гратами ізолятора тимчасового тримання, але покази дає з великими труднощами. Через сильне алкогольне сп’яніння майже нічого не пам’ятає.

Оперативники вилучили у підозрюваного знаряддя нападу – це стартовий пістолет «Зоракі», удари рукояткою якого відчув на своїй голові Юрій. Нині молодий чоловік з ушкодженнями голови та струсом головного мозку перебуває на лікуванні у відділенні нейрохірургії Рівне нської міської лікарні. Тим часом його кривдник уже став фігурантом кримінальної справи – його дії правоохоронці кваліфікували як розбій, а це означає, що за гратами раніше несудимий 32-річний Юрій із Квасилова, ризикує провести наступні 7 років.