Це сталось у селі Гільча Здолбунівського району. Стрілець поцілив дитині в праву ногу із саморобної зброї, яка стріляє свинцевими кулями. Сашко відчув сильний біль та заплакав. Сашка віднесли додому – мати надала сину медичну допомогу та перев’язала прострелену ногу.

Наразі життю хлопчика нічого не загрожує, але він майже не ходить і боїться з’являтись на вулиці. Мати Сашка жахається: як можна стріляти в дитину за зірваний виноград.

Батьки Сашка цю історію так не залишили і поскаржились на стрілка до міліції. Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи – за нанесення дитині легких тілесних ушкоджень.

Виноград, за який Сашко отримав свинцеву кулю, діти називають шкільним – він росте на межі між школою та приватним подвір’ям. Державного акту на цю землю, кажуть в сільській раді, стрілець не має.

Сам стрілець, 28-річний Анатолій, пояснити журналістам мотиви свого вчинку відмовився. Тим часом у нього вже вилучили зброю – за висновком експертів, рушниця та набої саморобні, але якби куля влучила в голову, наслідки могли б бути значно трагічніші.