Щовівторка адміністратори ЦНАПу виїжджають у старостинські округи Костопільської громади та за допомогою мобільного кейсу надають адміністративні послуги, повідомляє Костопільська міська рада.

Реєстрація місця проживання, зняття з реєстрації, реєстрація права власності, земельні питання – це неповний перелік адмінпослуг, які нині стали доступними для жителів віддалених сіл Костопільської громади.

Завдяки мобільному кейсу, послугами скористалися вже понад 120 людей.

Як повідомили у міській раді, у найближчий вівторок, 4 квітня, працівники ЦНАПу поїдуть у ще два старостинські округи. Отримати адмінпослуги можна за графіком:

с.Великий Мидськ - з 10:00 до 13:00
с.Підлужне - з 14:00 до 16:00

“Команда міської ради продовжує створювати рівні умови для отримання адмінпослуг жителями громади. “Мобільні кейси” для нашої громад - це рівні умови для забезпечення рівного доступу до отримання адмінпослуг громадянам різного соціального статусу”, - розповідає заступник міського голови Андрій Ткачук.

ЦНАП Костопільської міський ради отримав мобільний кейс в рамках проєкту "Посилення стійкості громад у регіонах України" реалізованого Програмою розвитку ООН в Україні (за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через посольство).

Крім того, зазначили у повідомленні міськради, разом з працівниками ЦНАПу виїжджали на особистий прийом громадян і представники влади, аби вивчити актуальні потреби та поспілкуватися із місцевими. Зокрема, із жителями сіл Золотолинського та Яполотського старостинських округів зустрівся в.о.міського голови Давид Дідух. А із заступником міського голово Андрієм Ткачуком мали можливість поспілкуватися жителі Підлужненського, Гутянського, Маломидського, Малостидинського, Великостиденського, Пісківського, Пеньківського округів. Запевняють, що такі візити в села будуть продовжувати і надалі, аби налагодити комунікацію між владою та громадянами. 

Читайте також: Національна служба здоров'я України розвінчує міфи про електронні рецепти