Рівненщина попрощалася із п'ятьма Героями - рівнянином Сергієм Ковбарем, Олександром Поваром з Острога, Василем Жданюком з Гощанщини. Сарненщина провела в останню дорогу двох загиблих Героїв - Ігоря Євтушка та Анатолія Ревука. Про це повідомляє Рівненська ОВА.

Коли розпочалася повномасштабна війна, Сергію зателефонували й просили з'явитися у військкомат. 25 лютого він пішов на завод, а вранці 26 поїхав у військкомат... Після цього вирушив захищати країну. Сказав рідним лише одне: "Треба - значить треба" і не вагаючись поїхав. Два місяці їх підрозділ захищав Бахмут, а три тижні тому перевели до населеного пункту Часів Яр... 52-річний старший солдат Сергій Ковбар загинув 21 березня 2023 року, внаслідок артилерійського обстрілу противником. У загиблого залишилися дружина, 20-річна донька та 18-річний син, літні батьки.

21 березня загинув старший солдат - Олександр Повар. 24-річний військовий проживав в Острозі. Життя захисника обірвалося під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Хромове, Донецької області.

Гощанська громада провела у останній шлях воїна-Захисника України Василя Жданюка. Василь Жданюк,1968 року народження, із перших днів повномасштабної агресії росії став на захист Батьківщини. На жаль, воїн загинув 19 березня 2023 року під час виконання бойового завдання неподалік села Атинське Сумської області. Василь Жданюк був люблячим батьком і турботливим чоловіком. Хорошим другом, справжнім та щирим патріотом, який понад усе любив Україну та вірив у її незалежне майбутнє... У загиблого залишилися дружина Ірина, син Ігор та донька Анна.

Ігор Євтушок з Сарн на війну пішов добровольцем, хоча й не мав військового досвіду… На жаль, воїн загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку Донецької області в зоні проведення бойових дій.

Анатолій Ревук з Сарненщини загинув від поранень, несумісних із життям. В районі населеного пункту Оріхово-Василівка Донецької області воїн отримав поранення у результаті обстрілу позицій підрозділу.

Вічна пам‘ять загиблим воїнам цієї клятої війни.

Читайте також: У річницю смерті Героя на Рівненщині відкрили меморіальну дошку