Поки одні шукають водіїв, інші сидять без роботи. У Рівному власники автобусів та водії скасованої 58-мої маршрутки просять її повернути. Відмінили її 1-го грудня минулого року і замінили новим маршрутом. Він влаштовує не всіх рівнян. Чи повернуться "58-мі" маршрутки, дізнавався Владислав Стецюк.

Пенсіонер, якого журналісти зустріли у мікрорайоні Тинне, скаржиться на відсутність 58-мої маршрутки. З першого грудня минулого року її зняли з рейсу, а з 12-го замінили новим маршрутом "47-А". Проте тепер людям аби доїхати до місця призначення потрібно подолати немалий відрізок дороги.

Люди кажуть, маршрут "47-А" не охоплює ті території Тинного, як це робив "58-ий". Окрім цього є проблема з курсуванням автобусів після 19:00.

Як зазначив начальник управління транспорту і зв'язку Рівненської міської ради, Василь Сливка, усе через нестачу водіїв.

Не можуть дістатись, ми це знаєм. Поправим ситуацію тільки після того як закінчиться військовий стан, почнуть хлопці вертаться назад, будуть працювать, - розповів начальник управління транспорту і зв'язку РМР Василь Сливка.

Проте поки чиновники говорять про нестачу водіїв, деякі з водіїв сидять без роботи. Василь 6-ть років їздив маршрутом № "58". Каже, кожну ямку в Тинному знав і в будь-яку погоду міг її оминути. Хоче аби маршрут відновили.

Володимир - власник автобусів, що курсували маршрутом №58. Каже, має водіїв та сам готовий вийти аби знову працювати на "58-ій".

В управлінні транспорту і зв'язку кажуть, маршрут №58 можуть відновити.

Проте є й рівняни, яких заміна маршрутів влаштовує. Мовляв, проблем з автобусами практично немає.

Маршрут №58 сполучав Колоденку та Тинне. Тепер аби з однієї точки дістатися іншої - потрібно їхати з пересадками. Чи відновлять все ж маршрут - поки невідомо. Усе залежить від того чи зможуть перевізники домовитись з управлінням транспорту.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські вилучили знаряддя для незаконного видобутку "сонячного" каміння