Сьогодні, 22 березня, жителів Костопільської громади просять віддати шану та належно зустріти Героя Валерія Потапчука. Про це повідомляють в Костопільській міській раді.

Взавтра, 23 березня, Костопільська громада попрощається із Валерієм Потапчуком.

Загинув 45-річний солдат Валерій Потапчук внаслідок мінометного обстрілу. 18 березня він виявив стійкість та мужність поблизу Білогорівки Бахмутського району, що на Донеччині.

Валерій Потапчук народився 2 листопада 1977 року в селі Малушка, Березнівського району. Закінчив Костопільську ЗОШ №1 та був випускником Костопільського професійного технічного училища. Жив і працював в місті Костопіль.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну приєднався до лав ЗСУ. Служив навідником гірсько-штурмової роти військової частини А3029.

Сьогодні, 22 березня, просимо жителів Костопільської громади віддати шану та належно зустріти Героя, - йдеться у повідомленні.

22 березня, 18:00 - в'їзд похоронного кортежу із загиблим Валерієм Потапчуком до його домівки (вулиця Коперника 1).

Маршрут кортежу: вул.Рівненська- вул.Нова - вул.Коперніка 1.

Прощання з Героєм відбудеться 23 березня:

12:30 - прощання із загиблим в його домівці.

13:00 - чин похорону за загиблим Героєм у соборі святих апостолів Петра і Павла.

По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до Майдану Шевченка.

Поховають Валерія Потапчука на "Новому" кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону.

В День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будівлях органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування, - про це інформують в Костопільській міській раді.

Також в Костопільській міській раді висловлюють щирі співчуття родині та близьким людям загиблого.

Читайте також: Під Авдіївкою загинув оператор відділення протитанкових керованих ракет, наймолодший син Матері-Героїні з Дубенщини