"Така, як є. Сповідь між рядками". Рівненська військовослужбовиця Тетяна Камерістова видала книгу поезій. Хоча пише жінка з дитинства, але це її перша книга. Як капітан ЗСУ поєднує військову службу з поезією, далі розповість Павло Невесенко.

Це рядки одного з віршів з дебютної книги капітана ЗСУ Тетяни Камерістової, або ж просто Мавки, як її називають побратими та посестри. З 9 років Тетяна пише вірші. Надихнулася творчістю Лесі Українки та її поезією "Конвалія". Свої доробки Тетяна публікувала у соцмережах. Потому благодійники запропонували жінці видати книгу поезій. Для останньої це стало приємним сюрпризом.

Поєднувати службу в ЗСУ і творчість для Тетяни Камерістової не складає труднощів. Її колеги запевняють, Тетяна - справжня патріотка своєї країни. Усі переживання і радість переносить у творчість, адже понад усе у світі любить писати.

Найкраще Тетяну Камерістову характеризують рядки з передмови її книги.

Книга "Така, як є. Сповідь між рядками" поки що вийшла у 100 примірниках і є безкоштовною. Втім Тетяна Камерістова сподівається, що в майбутньому її обсяг збільшаться, і люди купуючи поезію військовослужбовиці з позивним "Мавка" таким чином будуть донатити на ЗСУ.

Читайте також: На Рівненщині діти із сімей переселенців виготовляли "жайворонків перемоги" (ФОТО)